Lyhyesti sanottuna.

Heräsin kello puoli kaksi, totesin että en sitten mennytkään kokeeseen. Kännykkä oli sammunut akun puutteeseen yön aikana, ja siksi ollut hiljaa herätyksen aikaan (minä kun muistelin ihmisten puhuneen, että näiden pitäisi soittaa siltikin...)

Pian huomasin kellon olevan ilta, ja ajan olevan kriisi. Kriisiin sisältyi kahdeksan ihmistä minun lisäkseni (ei sillä, monilta osin kriisin tulokset jopa positiivisia).

Ja sitten jo kone alkoikin ilmoittelemaan, ettei todellakaan missään mielessä aio pelata kunnolla. Tai siis, jumittaa jumittaa, ja tehtävänhallintaan ei pääse, mitä ihmettä se sitten meinaa?! Tehtävänhallintahan on windowseissa ollut se luottojuttu aina, sinne mennään kun mikään ei toimi.

Noh, sain sen toimimaan hetkeksi, mutta vain pariksi minuutiksi, ja lopulta annoin olla, ja laitoin pyörimään virusohjelmia, koska 570 megaa ladattuja tavuja päivän aikana epäilyttää. Mitään ei löytynyt, netti jumitti. Päätin kuitenkin tulostaa tavaraa.

Paitsi että ei onnistunut, ja tappelin ehkä puoli tuntia, kunnes päätin käynnistää uudelleen, jos sitten paremmin kävisi. Ja sitten tappelin lisää enkä vieläkään tosissaan onnistunut, ja lopulta kiroten päädyin lähettämään luukulla tekstit omaan sähköpostiin, että toisella koneella tulostaisi (nettiin en saanut muuten ladattua, geocitieskään ei tahtonut olla myötämielinen)...

Nyt tulee paras kohta, mainitun toisen koneen ollessa käynnistymässä tajusin missä tulostinongelma on, minä olin koko sen ajan pitänyt koneessa väärää usb-johtoa. Kyllä oli riemua se, täytyy sanoa, kun parin tunnin ajan on yrittänyt tulostaa, ja lopulta tajuaa ettei tulostinkaan ole koneessa kiinni. **** (koska enhän minä kiroile).

Jos nyt vähitellen menisi nukkumaan, vaikka kello vielä ihan viittäkään ole.


Jälkisanat aamulta: Viime yönä totesin, että nyt ei vuodatuskaan enää toimi, eikä lähetä minun kirjoitustani. Kommenttejakin oli tullut 11 uutta, yksi Soulilta (kiitos siitä, se oli ihana, iih), ja kymmenen väärennettyjä kelloja myyvältä spämmikommenttibotilta. Nyt aamulla (klo 11.46) totesin että merkintä oli sittenkin päättänyt lähteä kolmesti. Eilinen oli hieno. Nyt lähden kohti Toijalaa (jos hyvin käy), moido.