Siinä on tietyllä tapaa jotain kaunista, kun ajaa hieman keskiyön jälkeen pakettiauton kerrostalon pihaan, ja aivan hiiren hiljaa kuljettaa muuttolaatikoita (noin kymmenen kappaletta, sekä muutama amppeli ja tulostin) hissillä ja autoon. Ja tämän jälkeen hiipien ajaa auton rautatieasemalle, josta mukaan poimitaan vielä yksi pyörä.

Aikataulut hieman venyivät. Toiveikkaana lähtökohtana oli olla kymmeneltä uuden kämpän puolella kantamassa tavaraa. Laskettu aikataulu ei ottanut huomioon sitä, että kukaan ei ollut tyhjentänyt autoa tai mukaan lähtevää hyllyä valmiiksi, eikä sitä, että suurimmassa osassa paikkoja tarjottiin kahvia ja ruokaa tai toisinpäin. Ja jutella piti tietysti myös, suunnitelmia avata. Kymmenen aikoihin istuimme ruokapöydän ympärillä pienessä talossa piskuisen kunnan reunamilla. Tortillavuoka maistui tuliselle, mutta oli muuten hyvää. Multisillassa olimme kahdelta yöllä.

Ajokilometrejä kertyi kolmisenkymmentä Turengista Hämeenlinnaan, mukana lamppuja ja pesukone. Viitisentoista Hämeenlinnasta Parolaan mukana lamppuja ja pesukone ja stereosetti ja cd-hylly ja jätesäkillinen tyynyjä. Parisenkymmentä Parolasta Koskeen (yhä Hattulan sisällä se) mukana lamppuja ja pesukone ja stereosetti ja cd-hylly ja jätesäkillinen tyynyjä, sekä osissa oleva hylly (matkan varrella yhä enemmän osissa oleva) ja peili ja kolmas lamppu ja pieni tv-taso ja matto. Kuutisenkymmentä kilometriä Koskesta Toijalaan (tähän sisältyy noin 20 kilometrin ylimääräinen lenkki Kylmäkoskelle, josta ei löytynyt Vauhtipuistoa kyltin osoittamasta suunnasta) mukana lamppuja ja pesukone ja stereosetti ja cd-hylly ja jätesäkillinen tyynyjä, sekä osissa oleva hylly ja peili ja kolmas lamppu ja pieni tv-taso ja matto, sekä pahvirulla ja sähköpiano ja kaksi sermiä. 40 kilometriä Toijalasta Tampereen Multisiltaan nukkumaan, mukana lamppuja ja pesukone ja stereosetti ja cd-hylly ja jätesäkillinen tyynyjä, sekä osissa oleva hylly ja peili ja kolmas lamppu ja pieni tv-taso ja matto, sekä pahvirulla ja sähköpiano ja kaksi sermiä ja kymmenisen muuttolaatikkoa, sekä viherkasveja ja tulostin ja kannettava tietokone ja polkupyörä ja kylmälaukullinen ruokaa. Siis yhteensä 135 kilometriä, ja vielä ei ole uuteen kämppään asti päästy.

Illan aikana auto käännettiin ympäri yhteensä kahdeksan kertaa. Dieseliä tankattiin 20 eurolla, myöhemmin siihen mennee vielä 60 lisää.

Multisiltaan päästyä otettiin pakastimesta laatikko pois, ja heitettiin kylmälaukku tilalle. Pakastin ei arvostanut, huusi että nyt on lämmöt sekaisin. Kello on nyt 7:13, kohta syödään pakastinta tyhjäksi ja sitten ajetaan ensimmäinen kuorma uuteen kämppään. Tästä tulee vielä pitkä päivä.