Väsyttää ja hieman ärsyttää. Aika paljolti olo on että ihan sama.

Vuodatus on päättänyt taas uudistamalla uudistaa ja rumentaa blogeja lyömällä alareunaan vielä toisen kauhean värisen palkin (ei, siihen palkkiin ei voi vaikuttaa ulkoasua säätämällä, se on vakio).

Luen hyvää kirjaa, mutta unohdin sen kotiin ja nyt minulla on luettavissa vain esperantonkielinen muumi, joka on kiva mutta turhan hidas.

Sain 50 euron puhelinlasku, mikä on aika komeaa ottaen huomioon että minä olen koko ajan tehnyt sellaisia ratkaisuja joiden pitäisi pienentää puhelinlaskua. Ilmeisesti Zed finder on nostanut hintansa kahteen euroon per haku. Poistin sen numeron tänään puhelimesta.

Toisaalta en joutunut kävelemään ollenkaan niin pitkää matkaa kuin kuvittelin, törmäsin pikkuveljeen kavereineen Hämeenlinnan keskustassa ja vietin niiden kanssa aikaa kunnes saatiin kyyti äitille.

Toisaalta on myös takka ja kauhea hirveä kylmä vihdoin alkaa väistyä. Sitä pitäisi kohennella että saa luukutkin joskus kiinni.

Toisaalta on leipäkone, joka ohjelmoitiin käynnistymään itsekseen yöllä, niin että aamuseitsemältä olisi leipää (nukun samassa huoneessa sen kanssa). Minulle luvattiin mokoma laite siinä vaiheessa kun äitini siihen kyllästyy.

Ja toisaalta on musiikkia. Yhtyeen koko tuotanto on lainattavissa Hervannasta. Taidan hankkia ne levyt käsiini.

Ehkä menen nukkumaan.