Vain 20 tuntia edellisestä merkinnästä, ja jo olen paljon viisaampi. Kävi ilmi että mysteeripaketti oli kuin olikin omia toimiani, menin täysin omaan jekkuuni. Joskus joskus ennakkotilasin Jesse Bullingtonin The sad tale of the brothers Grossbartin, ja siitä oli nyt kyse. Siis kun tv-maksun ja 15 euroa tästä kirjasta laskee, niin kummasti on taas tilillä kaikennäköistä jännää maksettavaa. Onneksi hetken päästä taas tulee lisärahaa Protulta.

Nyt on myös Seminaarimäen mieslaulajat lavalla nähty. Odotukset tavallaan eivät olleet mitkään valtavat, kunhan menin katsomaan kun kerta ilmaiseksi pääsin. No, odotukset ylittyi mutta toki ihan kunnolla myös, parhaimmillaanhan nämä olivat jopa aika helvetin kovia. Tietyillä hetkillä tuli satunnaisesti mieleen Ismo, Samuli Putro, Don Huonot ja jopa jossain kohtaa CMX. Ja siis mieleen tuli kyseisten yhtyeidenesiintyjien onnistuneemmat jutut.

Melkein heti unohti katselevansa a cappellaa, soittimia ei tajunnut kaivata. Välillä niitä silti otettiin esille, ensin syntikka jolla soitettiin aika hieno jatsijuttu, myöhemmin kuultiin muun muassa pulloja (joita ne soitti hiton hienosti, levyltä kuullessa olin väittänyt että siellä on panhuilisti), viulu (joka oli ilmeisesti niiden bussikuski kun soitti), slidesähkökannel (joka jälleen kuunneltuna olisi täysin mennyt hawaijikitaraksi). Soittimet hieman tavallaan vesitti, mutta ne toisaalta oli aika kovia, erityisesti tykkäsin pulloista ja viulusta (oli meinaan taidokas bussikuski).

Kappaleista erityisesti iski Ajassa ja avaruudessa, jossa tuli esiin efekti, jota on jo hetki mietitty, ensin kun kuultiin se jossain Zen Cafen kappaleessa, sitten muistin kuulleeni sen vielä Vilperin Perikunnallakin, ja nyt vielä tässä. Nyt, te ihmiset kun luette minun blogia ettekä koskaan kommaa, on sopiva hetki tehdä poikkeus tapoihin ja kertoa miksikä hitoksi tuota efektiä kutsutaan, siis tuota joka tuossa videossa alkaa kohdassa 3:55, tuommoinen hieman metallisempi ääni, kuin laulu tulisi jostain kaiuttimen syvemmistä syvyyksistä tai jotenkin radioaaltojen vääristämänä. Tämän haluan tietää.