Helmikuussa en kirjoittanut yhtään merkintää. Melkein ajattelin pari kertaa, muun muassa kertoa mitä webbisarjakuvia kannattaa lukea. Mutta en saanut aikaiseksi, sarjiksiakin on oikeasti aika monta joista kertoa ja siinä menisi ihan sekaisin nopeasti, enkä osaa järkevästi järjestää niitä. No kokeilenpa hyvin pikaisesti.

Lukekaa Darths & Droidsia ja dead.winteriä ja Rice Boyta jos haluatte kivan jatkumollisen juonen joka tulee joskus loppumaankin. Tosin keskimmäisessä loppua ei näy, mutta ensimmäisessä on kuusi episodia joiden kaikkien loput on helppo laskea (on tällä hetkellä lopuillaan toista episodia) ja viimeisimmässä loppu on jo pitkä hetki sitten ilmaantunutkin.

Ei-vaihtuvaa-juonta löydätte varmaankin itsekin. Xkcd ja Wondermark ja Dinosaur Comics ja muut sellaiset lienee tunnettuja ilmankin minun suositusta, tai jos ei ole, niin no, viimeisin on loistava ja kaksi muuta hyviä.

Jos sen sijaan etsitte päivittäin päivittyvää ihmissuhdehömppää (no viidesti viikossa kumminkin), niin ehkä katsomisen arvoisia voi olla Shortpacked! ja Questionable Content ja Girls with Slingshots, joista ensimmäinen ei ole kovin hyvä, toisen piirtäjällä tuntuu olevan suuria hankaluuksia pitää asioita kasassa (liikaa henkilöitä) ja kolmas on selkeästi parempi kuin kaksi aiemmin mainittua. Joskin olen lukenut viimeisintä aika vähän vasta, mutta tämänhetkentuntuma on että kovaa kamaa + on siitä harvinainen, että piirtäjäkirjoittaja on nainen (olisiko asiatonta spekuloida tällä olevan tekemistä sen kanssa, että on laadukkain ihmissuhdehömppäsarjis?)

ja no se sarjiksista. On niitä vielä parikymmentä muutakin joita luen, enkä tiedä onko tuossa välttämättä erityisesti parhaat, mutta joitain.

Seuraava merkintä tulee olemaan ruokaohje, luultavasti kerron miten tehdään hamppurilaisia.