Alkaisi olla taas kevät. Ilmat on nyt juuri sellaisia joista eniten pidän, vielä ei ole lainkaan liian kuumaa. Eilen söimme jäätelöä leikkipuistossa, ei mitenkään huono rituaali. Tekisi mieli viettää enemmän ja enemmän aikaa ulkona kulkien.

Vaan toisaalta ei oikein pysty. Koulunkäyntiäkin pitäisi harrastaa, eikä se onnistu ulkosalla. Ei siinä että sitä kotonakaan saisin tehtyä, mutta ajattelin nyt tehdä villin vedon ja ruveta tarkoituksellisesti pidentämään päiviäni yliopistolla, tulen tänne kahdeksitoista vaikka koulu alkaisikin neljältä ja silleen. Lähtemistä on jostain syystä hankalampi lykätä, kun koulu on ohi niin ei vaan tee mieli jäädä tänne norkoilemaan tutkielmien pariin... Siispä joo, huomenna tulen kahteentoista ja ehkä perjantainakin jopa voisin koululle hengailemaan.

Koulun jälkeen voisi kulkea ulkosalla?

No jaa. Sen näkee ehkä sitten.

Täysin aihetta sivuten, jos joku ei vielä ole huomannut, niin Tosiasioita maailmasta on säännöllisesti päivittyvä, joka torstai uusi merkintä tulee sitä mukaan kun keksin asioita. Lähinnä ongelmallista on tällä hetkellä kuvat, minulla ei ole kameraa enkä siksi pysty niitä itse tuottamaan. Mahdollisimman paljon haluaisin vältellä googlen kuvahakua, koska ne kuvat ikään kuin ovat suojattuja enkä jaksaisi jokaisen kuvan takia lupia lähteä hakemaan. Lyhyemmin sanoen, minulle saa lähettää kuvia, ihan kaikesta mahdollisesta, minua saa haastaa keksimään tosiasioita arkisista tai täysin oudoista kuvista.

Lähettäkää minulle kuvia.

22. päivä muuten tulee tajunnanräjäyttävin tosiasia hetkeen. Odottakaa sitä. Se liittyy johonkin mikä on meille kaikille tärkeää ja yhteistä.

 

Nyt voisin vihdoin aloittaa sen yhden analyysitehtävän, jonka deadlinesta on kohta kaksi viikkoa. Sanoisinko että oho.