Tänään minä en kerro teille kukista enkä mehiläisistä, enkä edes seksistä. Tämä johtuu siitä, että tämän merkinnän on tarkoitus puhua tosiasioista. Nimittäin, oikeasti kukaan ei harrasta seksiä, kyseessä on vain valtava ja suuri jekku. Pilan ajatuksena on kiusata niitä jotka eivät ikinä ole "saaneet". Luonnollisesti tähän lukeutuu mukaan jok'ikinen joka juttuun uskoo, sillä niin pirullinen jekku on kyseessä.

Huijaus on jo sukupolvia vanha, pitkät ajat on kaikille puhuttu kielletyistä ja toisaalta sallituista iloista ja hiljaa sivulla naureskeltu. Jekku on myös niin suosittu, että sen tueksi on luotu kokonainen kukoistava ja tuottoisa teollisuudenala. Tässä puhun tietenkin "pornosta", eli "aikuisviihteestä", joka suurilta osin on niin käsittämättömän yli vedettyä, että ihmisten kuvittelisi pääsevän jyvälle jutusta. Osa tämän riskin nähneistä pilailijoista menee jopa niinkin pitkälle, että kieltää nämä videot ja kertoo millaista "oikea" seksi sitten on, sillä niin juonikkaita ne jekkuilijat ovat.

Paras puolihan tässä jekussa on, että jotkut menevät niin halpaan, että lopulta harrastavatkin tätä seksiä, jättäen muut naureskelemaan poloisille, jotka ovat aivan innoissaan siitä että nyt sitä sitten harrastettiin sitä seksiä. Oikeastihan sellaista kukaan ei tee, että menivätpä halpaan nekin höynät taas, sillä niin lumovoimainen jekku on.



Tämäkö kuvan henkilö olisi kokenut orgasmin? Ei, tämänkin tarkoitus on vain ruokkia jekkua. Oikeasti kyseessä on joku, joka on nauranut pilan jälleen onnistuessa itsensä hengästyksiin ja se siitä. Huomioikaa nautinnon ilmeisen suuri määrä, sillä niin iloa tuottaa se jekku.

Ettekö usko? Kokeilkaapa kysyä joltakulta aiheesta, ja katsokaa kieltääkö tämä kaiken osallisuutensa moiseen pilailuun. Yrittääpä luultavasti vielä väittää että oikea asia on se seksi. Ja jos oikeasti ahkerasti painostatte, saattaa jopa väittää itse moista harrastavansa. Sillä niin syvälle on jekku juurtunut ihmisten mieliin.