Tällä kertaa tosiasoita maailmasta esittelee teille vieraileva kirjoittaja!

On nimittäin tunnettu tosiasia, ettei aina voi olla aikaa. Kynäilijäsankarillamme on liian kiire naistennaurattamisessa, jotta hän ehtisi huomioida häntä internetin viidakoissa odottavia lukijalaumoja. Siispä ajattelin pelastaa teidät, no, tuskalta ja kärsimykseltä, noin esimerkiksi.

Tosiasia on myös se, että tämä merkintä oli tässä aamuyhdeksältä. Se lukee tuon otsikon alapuolella, se siis pitää paikkaansa. (Kuten kaikki tässä blogissa esitetty informaatio, toim. huom. Sivupalkissakaan ei enää lue mitään siitä, että vuonna 2009 blogin kirjoittaja olisi opetellut steppaamaan! (Mitä kyseinen henkilö siis ei tehnyt. En kyllä osaa olla kauhean harmistunut, sillä olen nähnyt steppaavia ihmisiä. On aikamoinen tosiasia sekin, että steppaamisesta kuuluu aika jumalaton ääni.))

No, joka tapauksessa ja ennen kuin menen liian syvälle yksityiskohtiin, alan sään sijaan puhua liikennemerkeistä!

(Vaikka on kuvassa ihan hyvä sääkin. Tänäänkin varmaan on. Varmaksi ei tosin voi sanoa ennen kuin on käynyt ulkona, mutta niin varma ei toisaalta täydykään olla.)
Tällainen liikennemerkkikombo sitten tarkoittaa sitä, että lähistöllä on jalankulkureitti maanalle. Se saattaa olla esimerkiksi viemärinkansi tai metrosema, joten kannattaa pitää silmänsä auki. Maan alla nimittäin voi kohdata jännittäviä asioia! (Esimerkiksi Ovia.)