Väänsin pitkästä aikaa taidetta. Noin seitsemän tunnin valmistuksen aikana kuva ehti käydä paljon läpi muutoksia, pohjana noin kuusi eri kuvaa joista liimattu paloja ja väännetty niin että mikään ei ole enää entisellään. Kuvaa voi tuijotella myös musiikin kanssa jos haluaa visualisoida jotain minkä tahtiin nämä pedot marssivat pohtiessaan milloin kenenkin ihmisparan loppua.

Harkitsin jonkun aikaa että laittaisin vaihe vaiheelta -kuvia ja selittäisin miten olen tehnyt tätä kuvaa, mutta sitten laiskuus yllätti ja kun nämä kuvat on aika kookkaitakin niin päätin jättää väliin (en kai ny sentään jpegeiksi hienoja töitäni uhraa). Mielenkiintoisena yksityiskohtana haluan mainita, että etualalla olevan kahden murmelin päät ovat vaihtaneet paikkoja keskenään (ihan vain siksi, että ilmeet sopi paremmin noin päin).

Mitähän muuta. Hervanta on siisti paikka asua, murmeleita täällä ei ole, mutta oravia miljoonittain (ilmeisesti ne on sukua keskenään, saa nähdä miten käy niiden kanssa jos rupeavatkin verenhimoisiksi) ja lapsia ja koiria sitäkin enemmän. Myös ankkoja löytyy vähän matkan päästä ja jos päättää lähteä täältä kävelemään satunnaiseen suuntaan, niin mahis on ehkä seitsemän kahdeksasta että päätyy nopeasti metsään.

ja tuota... Hei kannattaa uhrata aikaa ja rahaa sen verran että tulee katsoneeksi Scott Pilgrim vs the worldin. Elokuva oli hieno asia ja esimerkiksi selkeästi parempi kuin vaikka Inception, joka on ihan hyvä mutta yliarvostettu.

Minä en kirjoita nyt luovasti. Upottanut mahdollisesti kaiken sellaisen kirjoituskilpailuihin? Niin vielä voitan rahaa.