Olen kirjoittanut vuorokauden sisään jo kahdesti runon. Yhden eilen, keskustelun lomassa, jotain minkä säkeistä osa syntyi jo viime viikolla. Aamulla päähän nousi runolle otsikko ja teema, joiden innoittamana kirjoitin toisen runon.

Olen miettinyt runokokoelman aloittamista jo jonkin hetken. Suuri ongelma on ollut se, että kokoavaa ideaa ei ole ollut. Nyt olisi. Seuraava ongelma on se, että luin kaksi viikkoa sitten pätkän kirjaa, joka oikeastaan käytti samaa ideaa. Tämä kai on ihan okei, kunhan en koske niihin pariin aiheeseen josta luin ja pyrin pitäytymään omassa jutussani, mutta hieman vaivaa se aina, kun näyttää siltä kuin oma idea olisikin vain poimittu vaikuttavasta tekstistä eikä siis olisi yhtään oma.

Samapa tuo, pyrkinen jatkamaan runoja tämän teeman alle. Ennen pitkään saatan osaa niistä blogiinkin työntää, nyt tämä on vielä tällä tavoin ilmoitusluonteista, että taas olisi projekti alla. Jos vaikka 50 runoa saisi aikaan ensi kevääseen mennessä, voisi osallistua Runo-Kaarinaan. Katsotaan.