Tänään aurinko on yhtä paljon ilmassa kuin piilossa. Minä olen tutkiskellut valoisuuden lisääntymistä jo pitkän tovin, jokainen päivä on mielessä tuntunut edellistä paremmalta, mutta nyt ollaan jo voiton puolella. Loistoa on loistoa.

Hyvä tuuli, hymy... Oikeastaan minulla on mennyt lujaa ja kivasti aina edellisestä merkinnästä lähtien. Siis sunnuntaista, silloin sain jotain aikaankin, kommentoin tekstejä ja sitten kirjoitin tuon merkinnän (kyllä, se on minulle tärkeä merkintä kommentoikaa sitä niin ehkä vielä joskus kerron jotain itsestäni). Ja menin nukkumaan ja heräsin kovin tyytyväisenä.

Maanantaina ostin itselleni sängyn, sellaisen valtavan ison ja siihen liittyi pienimuotoinen seikkailu. Eksyin Pirkkalaan ja tajusin nousta bussista sentään ennen lentokenttää, mutta löysin valitettavan kevyesti oikeaan paikkaan lopulta kuitenkin. 163 euroa isosta sängystä, järkyttävää kyllä se on hirmuisen vähän. Päivän aikana minuun osui myös kevät, mikä johti minut viettämään iltaa kuunnellen vasemmistolauluja. Erityisesti ihastuin Jäähyväiset aseilletiin.

Tiistaina Emli tuli aamusta herättyään kylään. Siis siinä hieman kolmen jälkeen ja toi mukanaan Hannankin. Näistä toinen auttoi minua kantamaan hyllyjä ympäri kämppää ja toinen piti seuraa (tekiköhän se ruokaakin?). Illalla menimme vakiopaikan sijaan mafioimaan ihan muuhun baariin, ja siellä oli paljon tilaa ja hauska jutella. Koskaan en ole ollut mafiassa ennen yhteentoista. Emli ei tullut yöksi niin kuin suunniteltua, vaan Hanna tuli.

Keskiviikkona en mennyt elokuviin niin kuin suunniteltua, vaan olen yhä näkemättä Watchmenin. Ensi viikolla ehkä, katsotaan miten saan suunnitelmani pelaamaan. Keskiviikkona sen sijaan menin soittamaan pianoa kirjastolle niin kuin aina, ja sen jälkeen liityin Vehkan ja Hannan seuraan. Pian ilmeni paikalle myös Emli, ja siinähän meitä taas neljä oli. Eteneminen oli äärimmäisen hidasta ja satunnaissuuntaista, mutta käytiin syömässä Subwayssa ja UFFilta ostin Emlille hatun. Kolme ihmistä tuli ruokakaupan kautta iltaa viettämään, joskin kaksi meni Hannalle yöksi.

Torstaina saatoin Vehkan juna-asemalle, jossa todettiin seuraavan junan olevan kahden tunnin päässä. Pitsaa ja jutustelua, sekä Harry Potter -seiska lähes täysin referoituna (mikä nyt ei paljoa tarkoita). Tämän jälkeen menin yliopiston Opintoputkeen, jossa tarkoitus oli tehdä matikanläksyjä. En osannut ja aloin sen sijaan ottaa aurinkoa, t-paidankin kanssa olin aivan hiessä kun siellä makailin. Kotona otin vastaan aiemmin mainitun ostetun sängyn ja jätin sen makailemaan, kunnes joskus illalla kokosin sen. Kirjoitin nätin tarinan kahden hengen projektia varten.

Tänään heräilin ensimmäistä kertaa kahteen viikkoon kunnon sängystä ja kävin suihkussa ja siivoilin ja keräilin roskiksia eteiseen ja säädin satunnaista ja lopulta päädyin kävelemään Hannalle päin. Tuliaisina vein ranskanleipää ja paikan päällä autoin hieman muuttolaatikoiden kanssa (tarkoittaa, pistin päreiksi niitä laatikoita) ja tein ruuaksi sipulia ja nugetteja. Tiskasin tiskit, sekä Hannan että minun että kämppiksen. Etsittiin pesutupa ja palailin kotiini ja yhtäkkiä kello on seitsemän. Mihin päivä meni? En tiedä, mutta hauskaa on silti ollut. Sitä paitsi, tänään aurinko on  yhtä paljon ilmassa kuin piilossa ja jokainen päivä on siksikin edellistä parempi.

Minä en ole ostanut itselleni oikeasti ruokaa kuukauteen. Menoja silti on, matkailuun ja baariperunoihin ja pikaruokasämpylöihin ja punaisiin hattuihin ja suklaamuniin. Periaatteessa olen siis melkein hyvä säästämään rahaa.

Hyvä olo.