Noniin, aloitetaan vuorokauden alusta.

Suljin puhelimen. Katsoin pankkitiliä ja totesin että kun maksan täysin vuokran itse, tyhjenee tili jo melkein sillä. Siispä aloin vääntämään toimeentulotukihakemusta, mikä sisälsi työtä pariksi tunniksi ja tulostepaperia 20 arkkia (!!). Kun lopulta koin liittäneeni kaiken mahdollisen elämästäni tukihakemukseen, löin niitin kulmasta läpi ja paperit kuoreen. Menin nukkumaan.

10.15 heräsin ja menin pukemaan. Ovikello soi puolivälissä pukemista, Hannan vanhemmat tulivat hakemaan Hannaa ja puolia kämpän tavaroista pois. Autoin yhteentoista asti kunnekka lähdin viemään tukihakemuksia sosiaalitoimistolle. Osasin jopa nousta oikealla pysäkillä ja suhteellisen kivuttomasti löysin toimiston. Kyseinen toimisto olikin sitten väärä, mutta kiltti toimistosetä lupasi postittaa oikeaan paikkaan hakemukset. Sitten kävelin yliopistolle.

Talvi yllätti jälleen, tai talven puute. Aivan ylipukeutuneena hikosin ja kuolin ja valuin viemäriin lumen mukana.

Sitten ennen tuntia päätin käydä mesessä täysin tietoisena, että voi olla ettei kotona enää olekaan konetta (riippuen joko palautuslevy olisi saapunut)

NiTessinen kanssa diilattiin tavaraa (minä olin lähinnä vastaanottava osapuoli) ja sitten suuntasin kirjastolle soittamaan. Soitin parhaat biisit julkisella pianolla, ei mainittavia virheitä. Ihan hauskaa.

Sitten palasin kämpille odotuksen vallassa. Perillä oli hyvin tyhjää ja huone kaikui valtavasti. Mielenkiintoisena yksityiskohtana huomasin kukkahyllykkötelinejutun olevan vinossa enemmän kuin ennen. Pian Hanna perheineen ilmaantui viemään vielä yhden tuolin, ja hyväksikäytin heitä sen verran että siirsin tv-tason uudella paikalle. Tästä alkaa uudelleensisustus.

Sitten kokosin kaiken, sitten siivosin, sitten katsoin telkkaa. Aivan, palautuslevyä ei ollut tullut ja siis kuolin tylsyyteen. Sitten siivosin lisää ja kissa kaatoi aiemmin mainitun hyllykön lennättäen multaa ja rikkoen kukanaluslautasia. Jos olisi vaikka heti korjannut nähdessään. Siivosin ja katsoin telkkaa.

Lopulta soitin Hannalle ja kysyin toimiiko netti. Sitten kävelin tänne mesettämään ja kirjoittamaan blogia. Ehkä huomenna jo saisi palautuslevyn?

Säälittävä yritys uuden elämän aluksi? No, rahaa ei vieläkään ole eikä sänkyä (vaikka sain hetekan jousitusta hieman paremmaksi paalinarujen avulla, voi onni että kerään kaikkea sälää).