Olin taas viikonlopun kouluttamassa. Ostimme ainakin 5 kaalinpäätä ja 5 kiloa porkkanaa liikaa. Hieman muitakin asioita toki, selityksenä pitkälti se että uudet apparit oli niin pieniä, eivät ne syöneet samalla tavoin kuin vähän pidempään olleet. Kaikki ruoka mikä tehtiin onnistui hyvin, vaikka jauhelihakastikkeen kanssa oli vähän tuskaista vääntämistä välissä. Hedelmäsalaatti erityisesti meni kuumille kiville.

Viime merkinnän ja tämän välillä on muun muassa ollut joulunaikaa. Ja siis joululomallahan olin jo sen kirjoittaessani, nyt vähitellen enää en ole. Väliin mahtui myös jo 22. synttärit, pieni kasa kasarileffoja (7 kappaletta joista jo 4 katsoimme), nintendoa (onpas nyt kasaria) ja mitähän vielä. Joku Miksukin kävi viikon ajan kylässä, ehkä 6 eri lautapeliä, Fairytalea pelattiin lyhyyden takia selkeästi eniten. Kuka voitti mitäkin, Hanna ja Emli aika usein jätti minut ja Miksun taakse kun pohdittiin miten tiputettaisiin toisiamme. No ja taidolla toki myös.

Ihan hauskaa on ollut. Paitsi se ei ole ollut, kun liiallinen pakkanen päätti sanoa että naks, ja se sanoi sen minun polven kautta. Kolmatta päivää valtavan kipeä, kylmä tekee sille pahaa, rappuset tekee sille pahaa, ja kylmät rappuset (siis ulkosemmoiset daa)  ylöspäin on jotain aivan uskomatonta. Jos huomenna vielä jatkuu, menenen lääkärille.

Olen nukkunut kolme tuntia kotiinsaapumisen jälkeen, tekisi mieli nukkua lisää. Pitäisi sen sijaan lukea Marlowen Doctor Faustus.