Minulla ei taida olla tosiasiaa tälle viikolle. Minkäs tuolle voi, ehkä kaikki olennaiset totuudet on jo kerrottu. Tai sitten pääni käy vain aivan liian tyhjää. Joten, tällä kertaa en teille kerro tosiasiaa, vaan tuon sijaan opastan etsimään moista itse. Hauskaa ja kivaa kaikille tosiasioita etsiessä. Voitte kertoa löydättekö moisia.



Ensinnäkin. Poistukaa kotoanne. Mitä etsittekin, se ei kotoanne löydy ellette sitä sinne ole itse jättänyt. Televisiota älkää ainakaan katsoko, televisio ei ole ystävänne. Menkää ulos. Menkää metsään tai kaupunkiin, kiivetkää mäen päälle. Katsokaa ympärillenne, kuunnelkaa. Olkaa naiiveja ja uskokaa kaikki ja ottakaa maailma sellaisena vastaan kuin se näyttäytyy. Sitten vasta voi miettiä tosiasiaa. Varmasti sillä kauniisti laulavalla linnulla on pahat mielessä. Ja se bussi joka vie paikkaan mistä ette ole ikinä kuullutkaan, oletteko varma että moista paikkaa on olemassa?

Maailma on tosiasioita täynnä. Maailma on myös salaisuuksia täynnä. Kaikki salaisuudet eivät ole tosiasioita, mutta jotkin ovat. Kaikkia tosiasioita ei silti sovi tuoda julki. Näillä ohjeilla ehkä pääsette johonkin asti.

Tämä merkintä jääköön lyhyeksi ja tähän. Minä kannan mukanani kameraa ja yritän poistua asunnostakin viikon mittaan. Viikon päästä voin esitellä jotain sopivaa, jos saan aikaan. En lupaa mitään, sillä olen väsynyt, enkä takaa ettenkö viikon päästä olisi. Ties vaikka jäisi viimeiseksi ja palaisin ihan vaan tavanomaisen blogin pitämiseen.