Minun blogi on mennyt jotenkin rikki.

Sekä Dolph, että Morgan on astunut ansaan, ja lähettänyt useampaan otteeseen kommenttinsa, Dolphilta tuli kaksi, Morganilta kuusi (mikä on ihailtavan sitkeää, pakko sanoa) kommenttia, kun sivusto heittää oudon kooditekstin pätkän kommenttia yrittäessä. Tiedättekö mitä? Se tekee aivan samoin silloinkin, kun minä julkaisen uuden tekstin. !.

Minä en tiedä, jotenkin tämä on hirveän hajonnut nyt. Pitäisikö vaihtaa kokonaan vuodatus johonkin järkevämpään (eihän nyt sentään kai), vai vain yrittää löytää edes jonkun osoitteen johon voi valitella aihetta.

Ja se siitä, kommentoikaa vain, ja toivokaa vahvasti, niin kommentit saattavat tulla perillekin. Nyt siirryn kuvaamaan vuoden kulttuuritapahtumaa.

Suomi itsenäistyi jo, tuota.... noin 90 vuotta sitten, ja vieläkin sitä jaksetaan juhlia. Ja niin mekin teimme omissa linnanjuhlissamme, ja meidän linnanjuhlat oli kovinta koskaan, sillä ne oli Warjo linnan juhlat. Kahdeksan ihmistä sinne meni, ja suunnilleen saman verran tuli vielä poiskin (oikeastaan seitsemän meni ja tuli, yksi oli siellä jo), ja maailma on taas hieman eri paikka. Lautapelit ja ulkoilu ja Emlin läppäri kulutti paljon aikaamme, ja hauskaa oli (Vuodatus ei ikinä toivu, sillä se ei koskaan edes jaksanut järkyttyä).

Keskustelut oli pop, ja uudet parisuhteet on aina pop. Juhlat vasta olivatkin. Näin alkavat legendat, ja ensi vuodesta on tuleva hieno (minä kirjoitan tämän lauseen uudestaan uuden vuoden jälkeen, kun on pidetty vuodenvaihteen suurtakin suurempi ja hienompi seuraava miitti).

Kiitoksia kaikille, ja kiitoksia Eellekin (niille molemmille).