Noniin. Puoli kuukautta on nyt marraskuuta eletty ja taisin uhkailla jonkinlaisella väliaikatiedotteella ja/tai näytteellä. Siispä tuota, tähän mennessä olisi tehty 22 runoa, mistä näppärimmät laskeskelijat pystyvät päättelemään, että jäljessä ollaan. Kolmen runon verran sentään vain, ja jos pystyn kirjoittamaan sitä tahtia mitä olen ylläpitänyt viimeisen reilun viikon, tulee 50 kyllä hoitumaan vielä. Nimittäin alkupäässä hieman pääsi päiviä välistä karkuun, mutta sittemmin olen kirjoittanut kaksi runoa joka päivä. Tarkemmin ottaen yö, aina siinä kohtaa kun oon tajunnu että nukkumaan pitäisi eikä oo vielä päivän runot tehty. Krhm.

Kuiteskin, valikoin satunnaiset kuusi runoa näytteeksi, niitä voi ihailla yhden kerrallaan tuossa oikealla, kun tarpeeksi päivittää sivua. Luultavasti vähintään kymmenen kertaa pitää päivittää ennen ku saa kaikki runot luetuksi, että tuota sori vaan, minulta voi kysellä jos haluaisi helpommin niitä saada. Mitähän vielä? Arvioin että ainakin puolet runoista on ihan käyttökelpoista kamaa, ainakin jos niitä vähän tai paljon viilailee, mikä joka tapauksessa on ennen pitkää edessä. Oikeasti tosi hyviä runoja on vähemmän, mutta ehkä jokunen sellainenkin kyllä löytyy. Otan mieluusti vastaan aiheideoita, ja semmoista.

Ja tuota, ei kai minulla muuta, jos on jotain kysyttävää niin saa kysyä, tai si voi kommentoida jotain noista runoista tai jotain.