Tiesittekö muuten naisten salaliiton? Olettaisin että enimmäkseen kyllä, koska ei tätä taida liian moni poika lukea. Ainakaan 80 prosenttia niistä ihmisistä mitä minä tiedän tätä lukevan edustaa kauniimpaa sukupuolta. Tai ehkäpä heitin luvun päästäni mutta sitähän te ette tiedä naisetkaan (sillä salaliitossa ei oikeastaan ole kyse siitä että naiset tietävät kaiken, se on vain urbaani legenda). Mutta niille muutamille pojille jotka eivät tätä tiedä, teille voin kertoa tämän nyt, tytöt voi sillä välin mennä vaikka katselemaan kuvia poneista (väitättekö etteivät ole söpöjä? Kyllä niiden katselu pitäisi nyt ainakin vastata tämän merkinnän lukemista ajankäytölliseltä arvoltaan, ei siinä että tätä enää lukisitte kun kerta poneja katselette).

Noniin. Naisten salaliitto on tietenkin iso ja monisyinen ja monoikohtainen juttu. Ei millään yhdellä tosiasialla kuitattu, siispä tällä kertaa kerron vain yhden puolen sitä. Saa sitten nähdä josko joskus palaisin naisiin (joskin sitä ennen lienee vain reilua kertoa jotain miehistäkin, ei siinä että miehistä niin olisi kerrottavaa). Mutta nyt siis joka tapauksessa aion siirtyä kertomaan enkä vaan selittele jotta merkintä näyttäisi hieman pidemmältä ja mitä kaikkea. Eiks jeh? Joten, hedelmöittyminen.

Niin, minä siis aion puhua nyt lisääntymisestä, enkä ollenkaan kukista ja mehiläisistä. Ei sillä että sen graafisemmaksi menisin koska tätä blogia lukevat kuitenkin aika pienetkin ihmiset. Ainakin satunnaisesti. Joten jättäydyn jollekin hyvän maun sanelemalle etäisyydelle aiheesta. Aiheesta jota nyt aion vihdoinkin lähestyä kaiken tämän jaarittelun jälkeen, uskokaa pois. Tässä se tulee, se yksi salaisuus mikä naisilla on mitä ette mahdollisesti tienneet.

Olette koulussa kuulleet miten vauvoja tehdään. Toivon mukaan ainakin, ja ehkä teillä jo muutenkin oli tästä jo jonkinlainen mielikuva olemassa. Siihen tarvitaan mies ja nainen ja sekoitetaan huolella ja annetaan kohota yhdeksän kuukautta ja sitten on vauva valmis. Tavallinen annoskoko on yksi, mutta useampaankin saattaa joskus riittää. Tämä kuitenkin on vain yksi puoli asiaa, sillä tosiasia on, että tämä miesosuus on aika lailla tarpeeton.

Väitänkö siis että naiset voisivat lisääntyä ilman miehiä? Miksipä en, ehkä väitänkin juuri näin. Kyse on oikeastaan vallasta nähkäät. Juonimalla miehet parinmuodostukseen mukaan, ovat naiset ikään kuin tuplanneet vaikutusvaltansa alueen. Kaksiteräinen miekka siinä mielessä, että voidaan sanoa parin sisällä vaikutusvallan kulkevan kumpaankin suuntaan, kumpikin osapuoli pystyy vaikuttamaan toisen läpi. Tässä kohtaa otamme vain huomioon, että miehet ovat idiootteja. Tällä tarkoitan muun muassa sitä, että kaikki vaikutusvaltaisemmat paikat on perinteisesti pidetty lujaa miesten puolella. Näin ollen vallan määrä kasvaa enemmän naisille kuin miehille parinmuodostuksen yhteydessä. Toinen puoli miesten vajaapäisyyttä on toki se, että eivät sitten osaa niin paljoa vaikuttaa naisen läpi, kun pitää keskittyä ajattelemaan oman pään läpi ensin.

Mutta että miten muka olisi mahdollista että naiset voisivat lisääntyä ilman miehiä? No keskenään tiettykin. Joskaan tätä ei juuri enää toteuteta, koska se herättäisi liikaa kysymyksiä jotka voisivat rikkoa salaliiton. Ai että miten keskenään? Enkös minä luvannut etten mene graafiseksi? Saatte siis käyttää mielikuvitustanne. Mutta epäilen joka tapauksessa vahvasti, että ainakin osa naispariskuntien keinohedelmöityksistä ei olekaan niin keinotekoisia kuin on luultu. Niin kuin kaikissa kunnon salaliitoissa, on tässäkin todisteet vähässä. Itse asiassa moisia minulla ei ole esittää. Joutunette tyytymään sanaani.

Mikäli pahastuitte kohdasta tai toisesta merkinnän sisällä, olen pahoillani. Siltä varalta että lynkkausjoukko on heti liikkeellä, olenkin varautunut jo etukäteen enkä itse asiassa ole kotona tämän merkinnän julkaisemisen aikaan, enkä koko loppuviikkona. Josko vihaiset feministit  ja salaliittoilijat olisivat sunnuntaihin mennessä rauhoittuneet. Olkaa ihmisiksi.